Elektromos tölthető légycsapda £18271

5 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 60033 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ELEMES LÉGYTARTÓ + UV DEKOR
BIZTONSÁGOS – Az elektromos légycsapda teljesen biztonságos. A tálcában lévő áramerősség elegendő egy légy, darázs, hornet vagy más repülő kártevő elpusztításához. De ez nem árthat az embernek.
AKKUMULÁTOR – mivel az eszköz akkumulátorral rendelkezik, csak csatlakoztatnia kell az USB-csatlakozóhoz, és feltöltenie kell. Közvetlenül a hálózatra is csatlakoztatható egy szabványos USB bemenettel rendelkező töltő segítségével, számítógéphez vagy power bankhoz.
ROVARölő szerek – ezenkívül egy elektromos rakéta rovarölő lámpa funkcióval is rendelkezik. A készletben található állványba helyezhető. Ezenkívül a mancs UV-fényforrást használ a szúnyogok és más rovarok hatékony vonzására. Elég, ha a készüléket minden olyan helyre helyezi, amely ki van téve a rovarok fokozott aktivitásának.
ÁLLVÁNY ÉS AKGASZTARTALOM – a mancsnak van egy állványa, aminek köszönhetően a világító lámpa áll és vonzza a szúnyogokat, pl. a szekrényre, hogy ne repüljenek az ágyhoz. Dupla kampóval is rendelkezik, aminek köszönhetően felakaszthatjuk a készüléket, a fogantyú pedig mindig a helyén van.
MŰSZAKI ADATOK – szürke szín; feszültség: 5V; belső hálózati feszültség: 3000V; belső hálóméret: 20 x 15,5 cm; méretei: 43 x 18cm; súly: 0,193 kg; súly a csomagban: 0,389 kg.

LEÍRÁS

szürke színű
feszültség: 5V
belső hálózati feszültség: 3000V
belső hálóméret: 20 x 15,5 cm
méretei: 43 x 18 cm
súlya: 0,193 kg
súly a csomagban: 0,389 kg

BELEÉRTVE

lapát (mancs)
akasztó
öntapadó gél szalag az akasztóhoz
állvány
USB kábel

Elektromos tölthető légycsapda £18271

5 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.