Dinoszaurusz park játék terepjáróval

7 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5902802914187 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

 Óriási Dinoszaurusz Park motorizált autópálya szett, 153 részes készlet

153 részes óriási készlet: A készlet 142 sínelemet tartalmaz, 4 féle zöld árnyalatban. A készlethez tartozik még egy bejárati kapu, híd, 2 lejtő, 4 fa, 2 dinoszaurusz és egy terepjáró. Az autót akkumulátor hajtja, ennek köszönhetően nagy sebességgel halad a pályán, tapadása pedig elég erős ahhoz, hogy ne essen le a pályáról ! Az egész pályát dekoráció veszi körül – a gyereke úgy fogja érezni magát, mint egy igazi dinoszaurusz parkban.

Rugalmas: A pályaelemek rugalmasak, szabadon elrendezhetők – a lehetőségek végtelenek, a pálya elrendezése és haladási iránya menet közben is megváltoztatható! A készlet 2 lejtőt tartalmaz, így gyermeke dombokat vagy alagutakat is építhet. A pálya leválasztható, így könnyen összecsukható és konfigurálható, a gyermek rendezhet egy hosszú vagy több kisebbet, pl. A gyermek spirált is létrehozhat, és megpróbálhatja felgyorsítani az autót, hogy az fejjel lefelé haladjon a pályán.

Könnyen összeépíthető: A pálya hihetetlenül gyorsan és könnyen összerakható. Csak annyit kell tennie, hogy az elemek hátulján és elején elhelyezett kis klipek segítségével egymáshoz rögzíti az út kiválasztott darabjait. A gyermek maga tudja megtervezni és megépíteni. A játék további vonzó része az őskorból származó kiegészítők. A gyermek turistaként fogja érezni magát egy igazi dinoszaurusz parkban.

Fejlesztő hatás: A pálya pozitívan befolyásolja a gyermek értelmi fejlődését, nagymértékben fejleszti motorikus képességeit, segíti a szem-kéz koordináció fejlesztését. A pályaépítés serkenti a fantáziáját és tökéletesen fejleszti a kézügyességet.

Termékspecifikáció:

 • életkor: 3+;
 • pálya hossza: 216cm;
 • autó tápellátása: 1x AA (nem tartozék)
 • az autó méretei (hossz / szélesség / magasság): 8,5 / 5 / 5,5 cm
 • dinoszaurusz méretei (hossz / szélesség / magasság): 18 / 5,5 / 8,5 cm
 • fa méretei (szélesség / magasság): 5 / 8,5cm
 • elemek száma: 153
 • súly a csomagban: 910g

Csomag tartalma:

 • 142 Pályaelem
 • 1 db Autó
 • 1 db bejárati kapu
 • 2 db lejtő
 • 1 db híd
 • 4 db fa
 • 2 db dinoszaurusz

A nagy versenypálya egy terepjáróval, álomjáték minden gyermek számára, akit elbűvöl a különböző járművek. Ez lehetővé teszi, hogy érdekes időt töltsön, különösen rossz időjárás esetén. A pálya rugalmassága lehetővé teszi több kisebb, például hurok, vagy egy hosszú pálya elrendezését. A játékot olyan kiegészítők teszik vonzóbbá, amelyekkel a gyermek egy igazi dinoszaurusz park vendégének érezheti magát.

A termék nemcsak szórakozást nyújt, hanem hatással van a szellemi fejlődésre is. Pozitívan fejleszti a gyermek motorikus képességeit, és segíti a szem-kéz koordináció fejlesztését. Serkenti a képzeletet és tökéletesen fejleszti a kézi készségeket. A csoportban játszva a gyermek interperszonális készségeket képez, erősíti a kommunikációs készségeket, javítja az integrációt és a társadalmi folyamatokat.

 

Termék súlya: 910 g

Dinoszaurusz park játék terepjáróval

7 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető