Cserélhető felmosópárna – 4 db. HELYETTES

3 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 66286 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LEVEHETŐ BURKOLAT EGY MOPHOZ 4 DARAB
TÖBBSZÖRÖS FELHASZNÁLÁS – a kazetta előnye, hogy a fedőréteg újrafelhasználható. A betét mosógépben mosható, maximum 60 fokos hőmérsékleten.
FIBER COLOURS – a kazetta speciálisan kialakított vörös és fehér szálai. Fehér szálak – felelősek a makacs szennyeződések és a megszáradt foltok hatékony eltávolításáért. Vörös szálak – 20%-kal hatékonyabban távolítják el a részecskéket és a szennyeződéseket a megtisztított padlóról.
UNIVERZÁLIS – tökéletesen megbirkózik bármilyen típusú felülettel, panelekkel, linóleummal, csempével, fával, kőpadlóval – és mi a legfontosabb? Használata során nem kell tartanod a csíkoktól!
4 DARABOS KÉSZLET – a javasolt készlet 4 felmosóbetéttel van felszerelve. Ez nagyszerű, mert nem kell további burkolatot vásárolnia a házhoz, a folyosóhoz, a teraszhoz vagy az erkélyhez. Egy kiegészítő betét akkor is hasznos lesz, ha valaki mos, és meg kell tisztítani a padlót.
MŰSZAKI ADATOK – anyag: mikroszálas / műanyag; szín: fehér / piros / szürke; betét szélessége: 35 cm; a függesztőszerkezet belső részének szélessége: 10 cm; a függesztőszerkezet külső részének szélessége: 15 cm; súly: 0,490 kg; súly a csomagban: 0,493 kg.

LEÍRÁS

anyaga: mikroszálas / műanyag
szín: fehér/piros/szürke
betét szélessége: 35 cm
a függesztőszerkezet belső részének szélessége: 10 cm
a függesztőelem külső részének szélessége: 15 cm
súlya: 0,490 kg
súly a csomagban: 0,493 kg

BELEÉRTVE

4 db fedőréteg

Könnyedén tiszta padló? Az új felmosóval lehetséges! Az általunk bemutatott felmosókészlet az Easy WRING és CLEAN és az Easy WRING és Clean TURBO modellekhez illeszkedik. A betét kétféle pamut mikroszálat tartalmaz: a fehér eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a rászáradt foltokat, míg a piros rész eltávolítja a részecskéket és a szennyeződéseket a padlóról. A betét előnye, hogy akár 60°C-on mosógépben is mosható.

Cserélhető felmosópárna - 4 db. HELYETTES

3 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.