Csempe készlet – 500 klip + 100 2 mm ék

6 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 28292 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

CSEMKE KÉSZLET
TÁVOLSÁGI CSEMPEHEZ – az 1,5 mm-es csempéhez való készlet lehetővé teszi a csempék egyensúlyának megtartását ugyanabban a helyzetben, és egyben megakadályozza, hogy a burkolólapok elmozduljanak a fektetés és a keményedés során.
SZÉLES ALKALMAZÁS – a csempekiegyenlítő készlet különböző vastagságú és méretű kerámia és porcelán kőcsempék kiegyenlítésére szolgál, falra és padlóra egyaránt.
TARTÓS – a csempeékek rugalmas, kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami újrafelhasználhatóvá teszi őket. A készlet 500 db 1,5 mm-es letéphető kapcsot és 100 db éket tartalmaz.
KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ – a csempekapcsok használata nagyon intuitív, így mindenki – akár profi, akár amatőr – barkácsoló képes kezelni őket.
MŰSZAKI ADATOK – burkolólapok osztásához: igen; csatlakozás: 2 mm; méretek: 3,2 / 3,5 / 3,7 cm; a készlet súlya: 1,53 kg

LEÍRÁS:

burkolólapokhoz: igen
csatlakozás: 2 mm
méretek: 3,2 / 3,5 / 3,7 cm
súlya: 1,53 kg

BELEÉRTVE:

500 2mm-es letéphető klipsz
100 ék

Csempe készlet - 500 klip + 100 2 mm ék

6 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.