Crazy Twister távirányítós autó Crazy Dancer akrobata kaszkadőr piros, kék

6 900Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5902802902412 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Egy csodálatos játék, amelyet mind a gyerekek, mind a szüleik imádni fognak. Nincs több unalom az őrült twister autónak köszönhetően! Távirányítón keresztül irányítja az autót – előre halad, hátra hajt, megfordulhat, és sok őrült mutatványt is végrehajt. A gyerekeknek szóló akrobata autó megfordíthatja, megfordíthatja a kerekeit, 360 ° -os fordulatot és sok más kiemelkedő trükköt tehet a gyerekeknek és a felnőtteknek az ülés szélére. Az őrült táncos autó nagyon felhasználóbarát – a távirányító intuitív, még a kisgyerekek is képesek kezelni. A gyerekeknek szánt autó esete szinte elpusztíthatatlan, ez azt jelenti, hogy az autó a legveszélyesebb mutatványokat is túl fogja élni. Az őrült táncos autó első kerekei megfordulhatnak, az autó a tetőn található további kerekekkel is rendelkezik. Az ilyen felépítés szinte minden környezetben alkalmassá teszi az autót. Nincs túl nagy akadály az őrült twister autó kezeléséhez. Az autó lemehet a lépcsőn, falaknak ütközhet anélkül, hogy megbukna, utána az út folytatódik. Az akrobata autó örömteli mutatványait fantasztikus fényhatások kísérik. A lámpák megtalálhatók az autó tetején és az átlátszó kerekeken. Nyilvánvaló, hogy minden izgalmas menethez megfelelő filmzene szükséges! Az őrült twister autó előzetesen felvett zenét, amely tökéletesen illeszkedik az őrült akrobatikához. A készlet tartalmaz töltőt is – ez azt jelenti, hogy az őrült táncos autó újratölthető, ha egyszer „elfárad” a vezetéssel. A távirányító akkumulátorral működik (nem tartozék)

Crazy Twister távirányítós autó Crazy Dancer akrobata kaszkadőr piros, kék

6 900Ft

Gyártói raktáron > 10 db