Blue S4695 akrobata autó “Crazy Twister”

7 600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 62517 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TWISTER – EGY TÁNCOLÓ AUTÓ, AMI NEM FORGUL
TÁVIRÁNYÍTOTT – a készlet tartalmaz egy távirányítót, amellyel könnyedén irányíthatjuk az autót. A távirányító használata nagyon intuitív, ennek köszönhetően még egy kisgyerek is tudja kezelni.
CSODÁLATOS AKROBÁCIÓ – az autó nem csak előre, hátra és fordul. Emellett sok lenyűgöző akrobatikát is előad, amelyeken mindenki megnevet. Az autó képes bukfencezni, kerekeket forgatni, tengelye körül 360°-ban elforgatni, és sok más érdekes figurát is végrehajthat. Az a legjobb az autóban, hogy mindig a kerekein áll.
VILÁGÍTÁSI HATÁSOK – az elképesztő akrobatikát intenzív fényeffektusok kísérik, amelyek még vonzóbbá és érzelmekkel telivé teszik a szórakozást – különösen kikapcsolt világítás mellett. A lámpák mind az autó tetején, mind az átlátszó kerekeken találhatók.
JÁTSZOTT ZENE – mi lenne az őrült akrobatika zene nélkül? A feltöltött zene még érdekesebbé teszi a szórakozást, az akrobatika pedig még jobban megnevettet órákon át. Az akrobata játszó autóval való szórakozás soha nem lesz unalmas!
MŰSZAKI ADATOK – kék szín; életkor: 3+, frekvencia: 40MHz; akkumulátoros tápegység: beépített újratölthető akkumulátorok (3x AA); töltés: USB-kábellel (tartozék); távirányító tápellátása: 2x AA elem (nem tartozék); max. hatótáv: 20 m; töltési idő: 4 óra; vezetési idő: 20 perc; autó méretei (szélesség / magasság / hosszúság): 13/15/13 cm; pilóta szélessége: 10,5 cm; kábel hossza: 70 cm; súly: 480 g; a készletben: autócsavar, tápegység, távirányító; autó funkciók: előre-hátra vezetés, balra vagy jobbra kanyarodás, akrobatika; lámpák az autó tetején, lámpák átlátszó kerekekben, további kerekek az akrobatika elvégzéséhez a tetőn.

LEÍRÁS

Kék szín
Kor: 3+
Frekvencia: 40 MHz
Elemek teljesítménye: beépített újratölthető akkumulátorok (3x AA)
Töltés: USB kábelen keresztül (tartozék)
Távirányító tápellátása: 2x AA elem (nem tartozék)
Max. hatótáv: 20 m
Töltési idő: 4 óra
Vezetési idő: 20 perc
Az autó méretei (szélesség / magasság / hosszúság): 13/15/13 cm
Pilóta szélessége: 10,5 cm
Kábel hossza: 70 cm
Súly: 480 g

BELEÉRTVE

Autó csavaró
USB kábel
Távoli

AUTÓ FUNKCIÓI

Vezetés előre és hátra
Balra vagy jobbra fordulás
akrobatika
A lámpák az autó tetején
Fények átlátszó körökben
További kerekek a tetőn végzett akrobatika elvégzéséhez

Blue S4695 akrobata autó "Crazy Twister"

7 600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.