Bambusz betét / rendszerező Ruhha 19189 fiókhoz

9 000Ft

Gyártói raktáron 2 db

Cikkszám: 5904463315204 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

BEHELYEZÉS A RUHHY FIÓKBA
BAMBOO – bambuszfából készült konyhai fiókrendszer egyszerű formájú, így modern konyhákba is alkalmas. A bambuszfa megfelelő anyag konyhai kiegészítők gyártásához, mert gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik, a legkevesebb baktériumot szívja fel és elegáns. Ezért egy ilyen fiókbetét könnyen mosható folyó víz alatt, nem kell félni attól, hogy a fa felszívja a nedvességet és gombák, baktériumok fejlődnek ki benne.
REND TARTÁSA – a konyha elrendezése során gyakori probléma a kis bútorok rendben tartása. Kanalak, teáskanál, kés, villa, merőkanál, spatula – ez csak néhány a konyhában nélkülözhetetlen tárgyak közül, amelyeknek helyet kell találni. Általában fiókban tároljuk, hogy kéznél legyenek.
Kihajtható – 6-8 helyet szeretne a szervezőben? Megtaláltuk a tökéletes megoldást az Ön számára. Ez egy kihúzható fiókrendszer. A legkisebb kiadásban 6 rekeszes, kinyitva pedig akár 8 rekesszel rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a további evőeszközök, például kis villák vagy további kések számára.
ELEGANCIA FIÓKBAN – a szervező nagyon elegáns. A fa természetes színe bármilyen konyhába alkalmassá teszi. A tartós anyag hosszú éveken át biztosítja a funkcionalitást és az esztétikus megjelenést.
MŰSZAKI ADATOK – anyag: bambusz; szélesség állítás: igen; rekeszek száma: 6 vagy 8; összecsukott méretek: 33,5 / 45,5 / 5cm; összecsukott méretek: 50 / 45,5 / 5cm; súly: 1,661 kg; súly a csomagban: 1,828 kg.

LEÍRÁS:

anyaga: bambusz
szélesség állítás: igen
rekeszek száma: 6 vagy 8
összecsukott méretek: 33,5 / 45,5 / 5cm
összecsukott méretek: 50 / 45,5 / 5cm
súlya: 1,661 kg
súly a csomagban: 1,828 kg

Az evőeszközök tökéletes kiegészítői az étkészletnek. Ezért érdemes vigyázni rájuk és megfelelően tárolni, hogy étkezés közben minél tovább szolgáljanak. Ezért jó, ha kényelmesen és könnyen hozzáférhet a fiókban lévő késekhez, villákhoz, kanalakhoz és kanalakhoz. Tehát válasszon az ízlésének megfelelő terméket – bambuszfából készült elcsúsztatható fiókbetétet, amellyel higiénikus körülmények között tárolhatja evőeszközeit.

Bambusz betét / rendszerező Ruhha 19189 fiókhoz

9 000Ft

Gyártói raktáron 2 db