Autó szélvédőjavító készlet Z11846

2 600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5902802918994 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ABLAKJAVÍTÓ KÉSZLET
FORGÁSOK, KARCOLÁSOK ÉS REPEDÉS SZÁMÁRA – az üvegsérüléseket javító készlet segítségével gyorsan és hatékonyan kezelheti a csúnya kinézetű autóüveg szilánkokat, valamint az üvegen és a fényszórókon fellépő komolyabb karcolásokat és repedéseket.
ÖNJAVÍTÁSÁRA – a saját maga által javított karcok vagy kisebb sérülések időt takarítanak meg, és sok pénzt takarítanak meg az autószervizek igénybevételével kapcsolatban.
MINDEN SZÜKSÉGES A KÉSZLETBEN – Nincs szükség további szerszámokra a szélvédő javításához, és minimálisra csökkenti a repedés vagy karcolás problémáját. A szélvédőjavító készletben minden szükséges megtalálható, az utasítások világosak és érthetőek, így senkinek sem lehet problémája a javítással.
JAVÍTÁS ÉS VÉDELEM – az autó szélvédőjavító készletével nemcsak könnyedén megbirkózik a beszakadás vagy karcolás problémájával, hanem megvédi a helyet a további sérülésektől is. A megfelelő javítás megvédi a fröcsköléstől, és megakadályozza az üregek további repedését.
LEÍRÁS – a készletben: gombostű, mikroszálas kendő, öntapadó tömítés, O-típusú tömítés, gyűrű, talp javítógyanta behelyezéséhez, borotvapenge, fecskendő, rögzítőfólia, javítógyanta ; az öntapadó tömítés méretei (magasság / szélesség): 6 / 4,5 cm; súly a csomagban: 0,038 kg

LEÍRÁS :

az öntapadó tömítés méretei (magasság / szélesség): 6 / 4,5 cm
súly a csomagban: 0,038 kg

Autó szélvédőjavító készlet Z11846

2 600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető