Asztali csíptetős ventilátor

4 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 22163 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LEÍRÁS
Forgás 360 °
Dönthető 180 °
Kapcsoló BE KI
Méretek 48x16cm
Kábelhosszúság 150cm

Nélkülözhetetlen minden otthonban és irodában. Speciális rögzítője miatt az asztalához vagy az ablakpárkányhoz rögzítheti, az állványnak köszönhetően pedig az íróasztalra, a szekrényre, a padlóra stb.

A ventilátorlapátok hosszúak, és rendkívül hatékonnyá teszik a ventilátort – tökéletesen lehűthet és megfelelő légkeringést biztosít. A ventilátor szinte bármilyen helyzetbe állítható – 360 fokban el tud forogni, és 180 fokos dőlést állíthat be!

A ventilátor csendes, nagyon hatékony, erősen fúj levegőt, nagyszerű megkönnyebbülést és felfrissülést biztosítva forró időben. A telepítéshez nincs szükség semmilyen eszközre – egyszerűen rögzítse az állványhoz, vagy közvetlenül a munkalapra / ablakpárkányra stb.

Forró napokon nélkülözhetetlen – csak csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz, és kapcsolja be a ventilátort a kábelen található kapcsolóval, hogy kellemes szellőt érezzen.

A ventilátor be / ki kapcsolóval van felszerelve, így kikapcsolhatja anélkül, hogy ki kellene húznia a kábelt a fali aljzatból.

A ventilátornak dőlésszöge van – beállíthatja a megfelelő szögben, és a levegő fújását a választott irányba állíthatja be. Ezenkívül 360 fokban el tud forogni – Állítsa a ventilátort a kívánt helyzetbe, és élvezze a hideg levegőt!

FIGYELEM!!! A ventilátor lapátjai el vannak takarva, ezért legyen óvatos a használatakor.

Asztali csíptetős ventilátor

4 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.