Arcade Game – kiegyensúlyozó gyümölcsök

3 400Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 26707 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FA JÁTÉK – GYÜMÖLCSÖK EGYENSÚLYOZÁSA
GYÜMÖLCSÖK EGYENSÚLYOZÁSA – a gyümölcsök egyensúlyozásának fából készült játéka remek szórakozási ötlet gyermeke számára. Ez abból áll, hogy a gyümölcsöket “piramisba” helyezzük úgy, hogy ne essenek le a ringó görögdinnyéről. Azt, hogy melyik gyümölcs kerül a piramisra, a kockadobás dönti el. Aki utoljára rakja le a gyümölcsöt, az nyer! Életkortól függetlenül a remek szórakozás garantált!
FÁBÓL KÉSZÜLT – a fajátékok időtálló ajánlatok, amelyek minden kisgyermeknek örömet okoznak. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelték. Ez az alapanyag natúr színben és festve is jól mutat. A játék minden gyermek számára biztonságos. A természetes anyagból adódóan hiába veszi a gyermek a szájába a játékot, nem érintkezik a műanyagokkal.
SZÓRAKOZTAT ÉS TANÍT – a játék serkenti a legkisebbek kreativitását és fantáziáját, fejleszti a térérzéket, valamint gyakoroltatja a kis kezeket és serkenti a tapintást. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy gyakorolja a kéz-szem koordinációt, amely nagyon fontos a jövőben.
ÉLŐ SZÍNEK – a játék élénk színekben van megtartva, aminek köszönhetően játékra ösztönzi a kisgyermeket, serkenti a legkisebbek fantáziáját és serkenti kreativitását. A játék egy finom görögdinnye tökéletes ábrázolása!
MŰSZAKI ADATOK – szín: többszínű; anyaga: fa; elemek száma a készletben: 14; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 19/17 / 2,5 cm; súly: 0,55 kg; súly a csomagban: 0,6 kg.

LEÍRÁS

szín: többszínű
anyaga: fa
elemek száma a készletben: 13
méretek (hossz / szélesség / magasság): 19/17 / 2,5 cm
súlya: 0,55 kg
súly a csomagban: 0,6 kg

BELEÉRTVE

Kocka
narancs x2
szőlő x2
citrom x 2
ananász x2
körte x2
alma x2
alap – görögdinnye

A gyerekek játékon keresztül tanulnak a legjobban. A fából készült gyümölcsös egyensúlyozó játék kétségtelenül mosolyt csal a gyermek arcára, és többek között segíti a fejlődést. motoros (mozgás) és vizuális képességek. A készlet tartalmaz egy tányért – egy görögdinnyét és sok különböző gyümölcsöt. Eredeti formájuk érdekessé teszi a szórakozást.

A játék nagyszerű módja annak, hogy gyermeke fejlődését kiskorától kezdve ösztönözze. Ez egy nagyszerű edzés a kézre és a koncentrációra. Emellett megtanítja a formák felismerésére és a logikus gondolkodásra, valamint erősíti a türelmet. Növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív önértékelést is.

GYÖNYÖRŰ SZÍNEK

A színek mesésen intenzívek, ennek köszönhetően felkeltik a gyerek figyelmét, és játékélvezetre ösztönzik.

BIZTONSÁGOS SZÓRAKOZÁS

Sima élekkel csiszolt fa biztonságos játékot biztosít a gyermek számára. Fontos, hogy a fa természetes anyag, ezért sokkal egészség- és környezetbarátabb.

NAGY AJÁNDÉK

Egy fajáték sok alkalomra remek ajándék lehet egy gyereknek!

Arcade Game - kiegyensúlyozó gyümölcsök

3 400Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.