Advent Naptár – Gyerekek számára

11 000Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 29822 Kategória: Címke: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ADVENTI NAPTÁR GYERMEKEKNEK
EZEK AZ ELADÁSI HITEK – az adventi naptár ajándékai speciálisan kiválasztott kütyük, amelyek népszerűségi rekordokat döntenek meg a gyerekeknek szóló kategóriákban. Az Iso Trade ezeket egy nagy készletbe gyűjtötte, kifejezetten az Ön gyermekei számára.
HASZNOS AJÁNDÉKOK – a csomagban található ajándékok pihentetőek és stresszoldók, lehetővé teszik az érzelmek csillapítását és a stressz oldását, minden gyermek számára jó megoldás. Lányoknak és fiúknak egyaránt tökéletes, kortól függetlenül.
ÉRZÉKELŐ – az ajándékok serkentik a gyermek fejlődését a környezetből érkező ingerek befogadására és értelmezésére. Feladatuk az érzékszervek, különösen a látás, hallás és tapintás serkentése, valamint a logikus gondolkodás fejlesztése.
AJÁNDÉKOK ABLAKNYITÁSSAL – annak köszönhetően, hogy minden ajándék külön nyíló ablakban van, a gyermek minden nap örömmel nyitja ki azokat.
LEÍRÁS – sors: lányok, fiúk; méretek: 43/7 / 32,5cm; a készlet súlya: 0,62 kg.

LEÍRÁS:

sors: lányok, fiúk
méretek: 43/7 / 32,5cm
a készlet súlya: 0,62 kg

Advent Naptár - Gyerekek számára

11 000Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.