90 darabos játék élelmiszer készlet gyermekeknek

7 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 24361 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

  • SOK TÉTEL – a készlet 90 elemet tartalmaz; nagy mennyiségű élelmiszer lehetővé teszi a gyakorlati felhasználást és növeli a szórakozás vonzerejét.
  • REALISZTIKUS MINIATÚRÁK – a pontosan feltérképezett mini ételkészletek lehetővé teszik a szórakozást az üzletben, otthon vagy a főzés során; élénk és lédús színek vonzzák a gyermek figyelmét és ösztönözzék a szórakozást.
  • HATÁSA A GYERMEK FEJLESZTÉSÉRE – a játék nemcsak érdekes és örömteli időtöltést tesz lehetővé, hanem befolyásolja a gyermek intellektuális fejlődését és motorikus képességeinek (motorikus képességeinek) növekedését is; fejleszti a fantáziát és serkenti a kreativitást, valamint tanítja az együttműködést a csoportban, és javítja a szociális és beilleszkedési készségeket; nemcsak a játékban, hanem a nevek és formák felismerésében is hasznos, de a színek megtanulásában és a számlálásban is.
  • HORDOZHATÓ – a készlet könnyű és praktikus, ami megkönnyíti a gyermek számára, hogy magával vigye az óvodába, egy barátjához, a kertbe vagy kirándulásra; kicsi és kevés helyet foglal el, ezért tárolása egyszerű.
  • MŰSZAKI ADATOK életkor: 3 évtől; tanúsítványok: CE, EN71; a csomag méretei (szer / wys / grub): 63/42 / 6cm; a készlet súlya: 630g; súly csomagolással: 890g.

BELEÉRTVE

  • 90 elem – mini élelmiszerek (gyümölcs, zöldség, kenyér, fagylalt, sült krumpli, pizza, virsli, csirke stb.)

A színes élelmiszer-termékek kiváló kiegészítői a szórakozásnak azoknak a kis szakácsoknak, akik szeretnek otthon, boltban vagy főzni. A gyerekek szívesen vásárolnak és kukucskálnak a felnőttekre, és a készlet lehetővé teszi számukra, hogy ne kelljen elhagyniuk a házat. Ez lehetővé teszi, hogy kicsi kortól kezdve szerepet játsszon és oktatási funkciót töltsön be. A termék kiváló ötlet szórakozáshoz, különösen zord időjárás esetén.

A készlet rendkívül “ízletes” és színes élelmiszer-utánzatok gyűjteményét tartalmazza. A készlet 90elemből áll . Atermékeknagy száma lehetővé teszi gyakorlati használatukat, növeli a vonzerőt , érdekes vásárlást vagy ételkészítést tesz lehetővé .A valósághű miniatúrákpontosan elkészültek , élénk és lédús színeik befolyásolják az esztétikai értékeket, így felkeltve a gyermek figyelmétés játékra ösztönözve őket . Az elemek kicsiek és kevés helyet foglalnak el , így könnyen tárolhatók . A szett könnyű és praktikus , ami megkönnyíti a gyermek számára, hogy magával vigye óvodába, barátjába, kertjébe vagy utazásra.

A mini élelmiszerek nemcsak érdekes és örömteli időtöltést tesznek lehetővé , hanem befolyásolják a gyermek intellektuális fejlődését és motorikus képességeinek (motorikus képességeinek) növekedését is. Fejlesztik a fantáziát és ösztönzik a kreativitást , valamint tanítanak csapatmunkát és javítják a szociális és integrációs készségeket . A szett tökéletes önálló játékhoz, és felnőttek vagy más gyermekek nagyobb csoportban. Hasznos a nevek és alakzatok felismerésében, valamint a színek megtanulásában és a számlálásban. A terméket otthoni használatra ajánlják, és kétségtelenül óvodák, valamint gondozási és oktatási központok felszerelésének fogják használni. 90 élelmiszeripari termékcsalád ideális ajándék sokféle alkalomra, lányoknak és fiúknak egyaránt…

90 darabos játék élelmiszer készlet gyermekeknek

7 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.