3d toll + 155 m filamentumok – kék

14 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 25313 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

3D TOLL + 155M FILAMENTES INGYENES
AZ EGYIK LEGNAGYOBB SZETT A PIACON – a készlet akár 85 elemet is tartalmaz! Ez az egyik legjobban felszerelt készlet a piacon! Találsz benne tollat ​​- 3D tollat, tartóállványt, tápegységet, 31 színes filamentet, 50 mintát (sok projekt elkészítését teszi lehetővé. Találsz bennük többek között mesefigurákat, épületeket, állatokat, virágokat, levelek, járművek stb.) és egy átlátszó nyomdapárnát. A szálak PLA-ból (poliaktid) készülnek, melyre jellemző a nagy tartósság és lehetővé teszi az előkészített projektek tartósságát, minden lehetséges színt megtalál bennük, amivel sok színes modellt készíthet. Ezenkívül vannak köztük fluoreszkáló filamentek is, amelyeknek köszönhetően érdekes, szemet gyönyörködtető mintákat készíthet, amelyek éjszaka is ragyognak.
KÉTFUNKCIÓS PEN – támogatja az ABS és a PLA betéteket is, ami lehetővé teszi az előkészített projektek textúrájának megkülönböztetését.
LCD KIJELZŐ – információt ad a felhasznált anyag típusáról és a hőmérsékletről, amelyen a készülék működik.
KÖNNYŰ HASZNÁLAT – csak csatlakoztassa a tápegységhez, válassza ki az izzószál típusát és a hőmérsékletet, és néhány pillanat múlva már használhatja is. A készlet 50 különböző mintát tartalmaz, amelyek segítségével sok csodálatos mintát készíthet.
MŰSZAKI ADATOK – tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz; 12A; 2A. toll méretei (szélesség / magasság): 4,5 / 19 cm; betét átmérő: 1,75 mm; elemek száma a készletben: 85; üzemi hőmérséklet: 60-230 fok; tollfúvóka átmérője: 0,7 mm; izzószál teljes hossza: 155 m; tápkábel hossza: 100 cm; a készlet súlya csomagolással: 1,25 kg.

LEÍRÁS

tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz; 12A; 2A
toll méretei (szélesség / magasság): 4,5 / 19 cm
patron átmérője: 1,75 mm
elemek száma a készletben: 85
üzemi hőmérséklet: 60 – 230 fok
tollfúvóka átmérője: 0,7 mm
teljes izzószál hossza: 155 m
tápkábel hossza: 100 cm
a készlet súlya csomagolással: 1,25 kg

BELEÉRTVE

3D toll – toll
állvány
töltő
31 szál – egyenként 5 m
50 minta
átlátszó nyomdapárna

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. A használat befejezése után, minden alkalommal, mielőtt leválasztja a tollat ​​az áramforrásról, húzza ki (távolítsa el) az izzószálat a 3D tollból.

2. Amikor szünetet tartunk a 3D tollal való munka közben, mindig húzzuk ki (távolítsuk el) az izzószálat a 3D tollból.

Ehhez nyomja meg a motor forgásirányának felső gombját. Nem erőltetjük az izzószálat, hogy ne szakadjon el a 3D tollban. Végül óvatosan húzza ki az izzószálat. Az izzószál eltávolítása után kapcsolja ki a 3D tollat.

Figyelem. A 3D tollba helyezendő izzószálat el kell vágni, ha már olyan helyen használták, ahol egyenletes és sima. Ne hagyja, hogy az izzószál megszilárduljon a 3D tollban

3d toll + 155 m filamentumok - kék

14 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.