3,5 mm-es AUX kábel

2 500Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5904463314085 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ELJÁRÓ KÁBEL – 3,5 mm-es DUGÓ
TISZTA HANGMINŐSÉG – ez egy erős termék, amely hangjelreléként szolgál. A kábel rézmagja és az aranyozott dugók kiváló hangzást garantálnak, és megakadályozzák a jel torzulását. A hosszú kábelnek köszönhetően Gyorsan és hatékonyan csatlakoztathat zenei berendezést, megakadályozza a csatlakozódugós kábelek összegabalyodását.
MEGERŐSÍTETT ÉS TARTÁLYMENTES – a kábel rézszerkezete megakadályozza, hogy összegabalyodjon, a nejlonfonat pedig ellenállóvá teszi a kisebb mechanikai sérülésekkel és kopásokkal szemben. A hegyek fémek és aranyozottak, így ellenállnak a korróziónak és a sérüléseknek.
KOMPATIBILIS – minden AUX bemenettel ellátott zenei eszközzel. Mint: MP3 lejátszók, okostelefonok, táblagépek, mikrofonok, telefonok, laptopok, fejhallgatók, számítógépek, hangszórók, autórádiók és vevőkészülékek. A kábel hossza 175 cm, ami akár távoli eszközök csatlakoztatására is elegendő.
STEREO – a kábel sztereó technológiával készült. Ez egy módszer a kétcsatornás hang rögzítésére, olvasására és továbbítására. Ennek köszönhetően a hallgatóban a hang térbeli vételének benyomása támad.
MŰSZAKI ADATOK – aranyozott hegyek: igen; gubancmentes: igen; vezetékek: réz; anyaga: fém / pvc / nylon; kábel hossza: 175 cm; súly: 0,031 kg; súly a csomagban: 0,043 kg.

LEÍRÁS:

aranyozott hegyek: igen
gubancmentes: igen
vezetékek: réz
anyaga: fém / pvc / nylon
férfi férfinak: igen
kábel hossza: 175 cm
súlya: 0,031 kg
súly a csomagban: 0,043 kg

Kiváló minőségű rézből, aranyból és nylonból készült. Kemény és gubancmentes. Tömör fém csatlakozókkal rendelkezik, aranyozott érintkezőkkel. Úgy tervezték, hogy minden AUX bemenettel ellátott zenei eszközhöz csatlakoztatható, és a hang sztereó minőségben kerül továbbításra.

3,5 mm-es AUX kábel

2 500Ft

Gyártói raktáron > 10 db