2000W-os toronyfűtés MALATEC távirányítóval

18 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 63294 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TORONYFŰTÉS 2000W TÁVIRÁNYÍTÓVAL MALATEC
AUTOMATA BIZTONSÁGI KAPCSOLÓ – a készülék alatt van egy érzékelő, ami a fűtőtest felborulásakor vagy felemelésekor automatikusan kikapcsol. Ez véd a károk ellen, és ami még fontosabb, a tulajdon és az élet fenyegetése ellen. Ezenkívül van egy 0/1 kapcsoló a fűtőelem hátulján.
TERMOSZTÁT – a termék termosztáttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfelelő hőmérséklet fenntartását alacsony energiafogyasztás mellett. A készülék hőmérséklete automatikusan szabályozott, amikor a fűtőelem eléri a kiválasztott hőmérsékletet, csökkenti az energiafogyasztást és melegen tartja. A termosztát megtakarítást is jelent – ​​annyi energiát fogyaszt, amennyire szüksége van.
“LENGŐ” OSCILLÁCIÓS MOZGÁS – az OSC gomb megnyomására megjelenik az oszcilláció ikonja a kijelzőn. A fűtőelem képes lesz jobbra vagy balra oszcillálni – pozíciózárral is rendelkezik. Kiválaszthat egy irányt, és rögzítheti abban a helyzetben.
HÁTTÉRVILÁGÍTÁS LCD KIJELZŐ – tiszta, kék háttérvilágítású kijelző kényelmes adatolvasást és kényelmes vezérlést tesz lehetővé. A fűtőtest tetején található gombok segítségével állíthatjuk be a működési időt (1-8h), választhatunk funkciókat és szabályozhatjuk a hőt. A készlethez egy távirányítót csatolunk, mellyel anélkül vezérelhetjük a radiátort, hogy meg kellene közelíteni. Lehetővé teszi az eszköz összes funkciójának távolról történő vezérlését – kényelmes vezérlést anélkül, hogy fel kellene állnia, például egy kényelmes kanapéról.
MŰSZAKI ADATOK – teljesítmény: 2000W; tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz; távirányítós tápegység: 2x AAA (tartozék); pilóta osztály: II; működési módok: 4; hőmérséklet érzékelő: igen; napi munka programozó: igen 1-8h; hőmérséklet szabályozás: igen; lengés funkció: igen; túlmelegedés elleni védelem: igen; üzemmód: csendes; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 21/23 / 55 cm; kábel hossza: 150 cm; készlet súlya: 2,9 kg; súlya csomagolással: 3,4 kg.

LEÍRÁS

teljesítmény: 2000W
tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz
Távirányító tápegység: 2x AAA (tartozék)
pilóta osztály: II
működési módok: 4
hőmérséklet érzékelő: igen
napi munka programozó: igen 1-8h
hőmérséklet szabályozás: igen
lengő funkció: igen
túlmelegedés elleni védelem: igen
üzemmód: néma
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 21/23 / 55 cm
kábel hossza: 150 cm
készlet súlya: 2,9 kg
súlya csomagolással: 3,4 kg

BELEÉRTVE

függöny
távirányító
Illesztő elemek

2000W-os toronyfűtés MALATEC távirányítóval

18 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.